Array
(
  [0] => Array
    (
      [email_address] => diplomaroute@rocrivor.nl
      [facebook_url] => https://www.facebook.com/Diplomaroute/?ref=bookmarks
      [linkedin_url] => 
    )

)
sluiten

DE ERVARING VAN JOUW MEDEWERKERS
IS EEN DIPLOMA WAARD!

Bij Diplomaroute kun je jouw medewerkers op basis van werkervaring een officieel erkend mbo diploma laten halen, veelal zonder opleiding maar op basis van de échte praktijk. Onze diplomaroutes zijn dusdanig ontwikkeld dat jouw medewerker op elk gewenst moment kan instromen en dankzij het aantal locaties is er altijd wel een plaats in de regio waar de medewerker examen kan doen. Na het succesvol doorlopen van de route en het examen ontvangt de medewerker een officieel erkend mbo diploma, een waardedocument waarmee je de waardering voor het talent binnen jouw organisatie tot uiting laat komen.

Ervaring

=

Diploma

Diplomaroute biedt de volgende diplomaroutes aan:

Diplomaroute op maat
Naast het volgen van een diplomaroute is het ook mogelijk te kiezen voor maatwerk. Diplomaroute biedt de mogelijkheid voor aanvullende scholing op maat. Daarnaast kunnen wij onze diplomaroutes naadloos laten aansluiten op uw interne opleidingen. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Diplomaroute is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen en maakt onderdeel uit van ROC Rivor. De beoordeling van onze diplomatrajecten door de Inspectie kunt u terugvinden in op de pagina Kwaliteit en Innovatie.

Vragen aan ons?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 13:00 uur op telefoonnummer: 0344-656256. Je kunt ook mailen naar:
diplomaroute@rocrivor.nl

Diplomaroute op maat?

Een diplomaroute die naadloos aansluit op jouw interne opleidingen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Diploma Route

STAP-budget

Het kabinet heeft vastgesteld dat het STAP-budget niet altijd juist werd gebruikt. Het kabinet heeft daarom extra tijd nodig om fraude te voorkomen.
Om die reden is besloten om het aanvraagtijdvak van januari 2023 over te slaan.
Vanaf 28 februari 2023 komt er weer STAP-budget vrij en kan je je aanvraag indienen bij het UWV.
Door je aan te melden ontvang je de aanmeldbevestiging waarmee je de aanvraag voor het STAP-budget bij het UWV kunt indienen vanaf 28 februari.