Array
(
  [0] => Array
    (
      [email_address] => diplomaroute@rocrivor.nl
      [facebook_url] => https://www.facebook.com/Diplomaroute/?ref=bookmarks
      [linkedin_url] => 
    )

)
sluiten

DIPLOMAROUTE IS POWERED BY ROC RIVOR

Diplomaroute is in 2010 opgericht als projectorganisatie van ROC Rivor. ROC Rivor is het opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneducatie en contractactiviteiten. Diplomaroute is destijds opgericht met als doel gastouders in het land middels een diplomaroute de gelegenheid te geven zicht te kwalificeren voor de wet- en regelgeving voor gastouders. Inmiddels is Diplomaroute een landelijke aanbieder van verschillende diplomaroutes in alle sectoren.

Door de samenwerking met ROC Rivor blijft Diplomaroute aangehaakt bij de wet en regelgeving van het mbo. Ook kunnen wij de vakinhoudelijke expertise van de docenten van ROC Rivor benutten bij het ontwikkelen van nieuwe diplomaroutes. Hiermee geven wij wettelijk erkende diploma’s af die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Wil je meer informatie over ROC Rivor of ben je op zoek naar een mbo-opleiding niveau 1 tot en met 4? Kijk dan op de website www.rocrivor.nl.

Diploma Route

STAP-budget

Vanaf 3 juli 2023 komt er weer STAP-budget vrij en kan je je aanvraag indienen bij het UWV.
Door je nu aan te melden ontvang je de aanmeldbevestiging waarmee je de aanvraag voor het STAP-budget bij UWV na 3 juli kunt indienen.