Array
(
  [0] => Array
    (
      [email_address] => diplomaroute@rocrivor.nl
      [facebook_url] => https://www.facebook.com/Diplomaroute/?ref=bookmarks
      [linkedin_url] => 
    )

)
sluiten

Kwaliteit en Innovatie

De kwaliteit van het onderwijs staat steeds meer in de belangstelling. Niet alleen bij reguliere opleidingen maar ook bij commerciële opleidingen en trajecten. Heel logisch natuurlijk want als je kiest voor een opleiding - of in ons geval een diplomaroute - dan mag je rekenen op kwaliteit zodat jouw kans van slagen optimaal is.

Diplomaroute hecht veel waarde aan de kwaliteit van dienstverlening. We nemen onszelf regelmatig onder de loep; niet alleen onze diplomaroutes maar ook onze dienstverlening en service. Kwaliteitsbewustzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit Geldermalsen geven we met een professioneel team kandidaten 52 weken per jaar de gelegenheid te starten met een van de diplomaroutes. Zowel de schriftelijke examens als de praktijkexamens worden door heel Nederland afgenomen. Dat kan doordat wij beschikken over een landelijke pool van professionele assessoren (examinatoren) en surveillanten. De wijze van examineren van Diplomaroute is redelijk uniek. Wij examineren met onafhankelijke en deskundige assessoren die de deelnemer beoordelen in de praktijk.

Criteria van een Diplomaroute
Onze diplomaroutes moeten aan veel criteria voldoen. Criteria die zijn vastgesteld door de overheid. De toetsing en naleving van die criteria en dus de beoordeling van de kwaliteit van onze diplomaroutes ligt in handen van de Inspectie van het Onderwijs. Wanneer je een diplomaroute volgt, kan je dan ook verzekerd zijn van goede kwaliteit die leidt tot een volwaardig én erkend mbo-diploma.

In gepubliceerde rapporten van de onderwijsinspectie is na te lezen dat de kwaliteit van onze examinering hoog is. Bekijk hier het rapport van de Inspectie van het Onderwijs uit september 2018.

ROC Rivor
Diplomaroute is onderdeel van ROC Rivor in Tiel. ROC Rivor is het opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneducatie en contractactiviteiten. ROC Rivor staat op de vierde plaats van de beste Mbo-scholen van Nederland (Bron: Keuzegids Mbo).

Diploma Route

STAP-budget

Vanaf 3 juli 2023 komt er weer STAP-budget vrij en kan je je aanvraag indienen bij het UWV.
Door je nu aan te melden ontvang je de aanmeldbevestiging waarmee je de aanvraag voor het STAP-budget bij UWV na 3 juli kunt indienen.