Array
(
  [0] => Array
    (
      [email_address] => diplomaroute@rocrivor.nl
      [facebook_url] => https://www.facebook.com/Diplomaroute/?ref=bookmarks
      [linkedin_url] => 
    )

)
sluiten

Over ons

Diplomaroute is dè landelijke aanbieder van diplomaroutes. Wij zijn onderdeel van ROC Rivor. Sinds 2010 hebben wij meer dan 10.000 werkenden in de gelegenheid gesteld hun werkervaring om te zetten in een diploma.

Velen zijn zich nauwelijks bewust dat ze in hun werk, vaak door jarenlange ervaring, functioneren op een niveau dat een mbo-diploma waardig is. Al deze mensen die in de beroepspraktijk kennis en vaardigheden hebben verworven op een bepaald niveau geven wij de mogelijkheid deze ervaring om te zetten in een diploma. Ons motto is dan ook “Jouw werk is een diploma waard”.

Werkgevers
Naast deelnemers hebben instellingen en bedrijven ook vaak behoefte aan het zelf opleiden van hun personeel. met Diplomaroute geven wij de instellingen en bedrijven de kans hun werknemers extra te waarderen door hun werkervaring om te zetten in een diploma.

Leven lang ontwikkelen
Met onze diplomaroutes sluiten we goed aan bij belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen zoals “Een leven lang ontwikkelen” en “van werk naar werk”. Omdat we zoveel mogelijk werkenden de kans willen geven wordt ons aanbod in diplomaroutes op niveau 2 steeds uitgebreid. En komen er steeds meer mogelijkheden om een diplomaroute op een hoger niveau te combineren met een verkorte opleiding.

ROC Rivor
Diplomaroute is onderdeel van ROC Rivor in Tiel. ROC Rivor is het opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneducatie en contractactiviteiten. ROC Rivor staat op de vierde plaats van de beste Mbo-scholen van Nederland (Bron: Keuzegids Mbo).

Vragen aan ons?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 13:00 uur op telefoonnummer: 0344-656256. Je kunt ook mailen naar:
diplomaroute@rocrivor.nl

Onze diplomaroutes

Benieuwd naar onze Diplomaroutes? Bekijk ze hier!

Diploma Route

STAP-budget

Vanaf 3 juli 2023 komt er weer STAP-budget vrij en kan je je aanvraag indienen bij het UWV.
Door je nu aan te melden ontvang je de aanmeldbevestiging waarmee je de aanvraag voor het STAP-budget bij UWV na 3 juli kunt indienen.