Array
(
  [0] => Array
    (
      [email_address] => diplomaroute@rocrivor.nl
      [facebook_url] => https://www.facebook.com/Diplomaroute/?ref=bookmarks
      [linkedin_url] => 
    )

)
sluiten

Leven Lang Ontwikkelen

Leven lang ontwikkelen

Een leven lang ontwikkelen moet vanzelfsprekend zijn. Dat vindt Joke Broekhuizen ook, werkzaam bij  Diplomaroute. Je blijven ontwikkelen is cruciaal om mee te blijven doen en opgewassen te zijn tegen de veranderingen in Nederland en ver daar buiten.

Je leven lang ontwikkelen kan bij Diplomaroute! Wij hebben een mooi aanbod examentrajecten en leveren maatwerk waar wenselijk. Deelnemers behalen gemiddeld binnen acht maanden hun mbo-diploma op minimaal niveau 2.

Eigen ervaring
Zelf maakte Joke intern een overstap en startte in april met een opleiding. “Ik heb als het goed is nog zeven mooie jaren voor de boeg, voordat ik met pensioen ga. Hiervoor zet ik mij met plezier extra voor in en doe op weg naar het diploma weer een vracht aan kennis en ervaring op”.

Tijdens de Conferentie Leven Lang Ontwikkelen in DeFabrique in Utrecht op 27 november, is Joke een van de sprekers. Zij gaat vertellen wat Diplomaroute kan bieden voor werknemer en werkgever.

Conferentie Leven Lang Ontwikkelen
De conferentie wordt georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het ministerie van Economische zaken en Klimaat en de Sociaal-Economische Raad. SER-voorzitter Mariëtte Hamer leidt de plenaire delen van de conferentie, ook minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is aanwezig.

Het is aan het onderwijs, de werkgevers, werknemers, docenten, directeuren, voorzitters, beleidsmedewerkers en ministeries om daar met elkaar de schouders onder te zetten. We kunnen veel van elkaar leren en elkaar inspireren. En zo leven lang ontwikkelen voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld maken.

Deel dit bericht: