Array
(
  [0] => Array
    (
      [email_address] => diplomaroute@rocrivor.nl
      [facebook_url] => https://www.facebook.com/Diplomaroute/?ref=bookmarks
      [linkedin_url] => 
    )

)
sluiten

Eerste mbo praktijkverklaringen uitgereikt

praktijkverklaringen uitgedeeld - diplomaroute

Vorige week ontvingen uitzendkrachten van Randstand de eerste mbo praktijkverklaringen. De uitzendkrachten zijn werkzaam bij Kuehne&Nagel in Westzaan. Naast de mbo praktijkverklaring kregen de flexwerkers uit handen van Adriana Stel, directeur DOORZAAM, een scholingsvoucher uitgereikt twv €2500,- waarmee zij kunnen gaan deelnemen aan de Diplomaroute Logistiek Medewerker. Dit stelt hen in staat een erkende diploma op niveau 2 te behalen!

De mbo praktijkverklaring is een ontwikkeltraject waarbij medewerkers in de praktijk leren. Onder begeleiding van een praktijkopleider leren ze op de werkplek een deel van de opleiding Logistiek Medewerker. Het resultaat is een mbo praktijkverklaring waarmee de medewerker kan aantonen dat hij/zij de werkprocessen van de mbo opleiding Logistiek Medewerker beheerst.

De mbo praktijkverklaring is een van de landelijke pilot van S-BB, de Programmaraad en de ministeries van OCW en SZW die ROC Rivor uitvoert in samenwerking met DOORZAAM, Randstad en STARTPeople.

Deel dit bericht: